Vadigran mix extra parakiiteille 20kg

50,00 

2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 3093 Osasto:

Kuvaus

Ainesosat: Pyöreä valkoinen hirssi 22%, kanarianhelpin siemen (kanariansiemen) 25%, kuorittu kaura 8,2 , tattari 8 %, japanilainen hirssi 7,2 %, kuorimaton riisi 6 %, safflorinsiemen 4,9 %, pyöreä punainen hirssi 4, hampun siemen 4 %, raidallinen auringonkukansiemen 3,3 %, pieni valkoinen auringonkukansiemen 2,9 %, keltiö 2,5 %, pellavansiemen 2 %

Sisältö: Valkuaisaine 13%, rasva 10%, kuitu 6%, hehkutusjäännös 11%

Lisätyt aineet: Vitamiini-A 5000 Ky/kg, vitamiini-D3 950 Ky/kg, vitamiini-E 14mg/kg

Ruokintasuositus: Päivittäin raikkaan veden kera

Kokemus ja laatu: Belgiassa, kasvattajien ja tietotaidon kehdossa, sijatseva Vadigran on tuottanut korkealaatuisia siemenseoksia linnuille ja pieneläimille jo yli 50 vuotta! Näitä sekoituksia pidetään yhtenä markkinoiden parhaina ja puhtaimpina. Tämä ei ole yllätys, sillä Vadigranin missio on tarjota vain laadukkaita tuotteita, jotka edistävät rakkaiden lemmikkiemme hyvinvointia. Tämän vuoksi, Vadigranille kelpaa vain paras ostaessaan viljaa ja tuottaessaan siemensekoitukset.

Kaikki tämä johtaa tuotteiden erityisen suuriin ravintoarvoihin. Vadigranin ruokien vaikutus höyheniin, turkkiin, ruoansulatusprosessiin, elinvoimaan ja eläinten terveyteen on hämmästyttävä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.