Halti kuonopanta koko 2-5

20,90 26,90 

Halti Kuonopanta on Roger Mugfordin suunnittelema apuväline, joka auttaa hillitsemään riehakasta koiraa, helpottaa koulutusta ja estää koiraa vetämästä. Materiaali pehmeää nailonia. Panta tulee koiran kuonon ympärille ja se kiinnitetään klipsillä koiran niskan taakse, klipsissä on varmistuslukitus. Kun koira yrittää vetää tai syöksyy eteenpäin, kiristyy kuonon ympärillä oleva rengas ja sulkee koiran suun sekä kääntää koiran päätä taluttajan suuntaan ja näin estää koiran vetämistä ilman mitään kohtuutonta stressiä eläimelle. Koiran rentoutuessa rengas löystyy taas, ja koira saa suunsa taas normaalisti auki. Totutteluvaiheessa kannattaa käyttää lisänä olevaa turvahihnaa, joka estää koiraa saamasta kuonopantaa irti.

 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

  • Koko 0: kääpiömäyräkoira, papillon, toyvillakoira, yorkshirenterrieri ja muut samankokoiset koirat.
  • Koko 1: borderterrieri , jackrussellinterrieri, cairnterrieri, welsh corgi, shetlanninlammaskoira, westie, whippet ja muut samankokoiset koirat.
  • Koko 2: beagle, bordercollie, cockerspanieli, saluki, snautserit, isovillakoira, basenji ja muut samankokoiset koirat.
  • Koko 3: afgaaninvinttikoira, airedalenterrieri, bokseri, briard, chow chow, dalmatiankoira, dobermanni, saksanpaimenkoira, siperianhusky, labradorinnoutaja, weimarinseisoja ja muut samankokoiset koirat.
  • Koko 4: mastiffi, clumberinspanieli, suursnautseri, tanskandoggi, newfoundlandinkoira, rottweiler ja muut samankokoiset koirat.
  • Koko 5: vihikoira, mastiffi, bernhardinkoira ja muut samankokoiset koirat.

Lisätiedot

Koko

2, 3, 4, 5

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.